Ce spun liderii alianței PNL – USR-Plus

Am încredere deplină în Nicușor Dan și în capacitatea lui de a găsi cele mai bune soluții pentru Capitală. Eliberarea Bucureștiului de PSD e un obiectiv fundamental. Trebuie oprit declinul orașului, trebuie să scoatem Bucureștiul și administrația Bucureștiului din improvizație, nemișcare și dintr-o risipire deșănțată a banului public.

Ludovic Orban, Președintele PNL

 

Susținem la Primăria Capitalei un candidat care și-a petrecut jumătate din viață luptând pentru București. Noi, USR PLUS, am propus întotdeauna oameni care au și pasiunea și competența necesare pentru a răspunde așteptărilor. Nicușor Dan, Vlad Voiculescu și toți ceilalți oameni pe care îi susținem au aceste calități. Și mai au ceva – respectul față de misiunea publică ce le este încredințată. Sunt oameni care nu vor dezamăgi.

Dan Barna, Copreședintele Alianței USR PLUS

 

Susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, în acest moment, e mai mult decât un obiectiv politic, e o urgență pentru București.

Dacian Cioloș, Copreședintele Alianței USR PLUS

NOUL BUCUREȘTI
Programul lui Nicușor Dan

testimonial image

Este evident că îl votez pe Nicușor Dan. Îmi doresc pentru familia mea, pentru fiul meu, pentru nepotul meu să trăiască într-o Capitală normală.

Victor Rebengiuc - actor de film, teatru și televiziune, activist al societății civile
testimonial image

Sunt aici să susțin candidatura lui Nicușor Dan pentru ca Bucureștiul să devină ceea ce merită să fie: o Capitală europeană.

Claudiu Bleonț - actor de teatru si film
testimonial image

Îmi doresc ca acest oraș să aibă un viitor în care nu există mediocritate și impostură.

Claudiu Maier - actor de teatru și film
testimonial image

Dintre candidații viitoarei campanii electorale avînd ca țintă Primăria Capitalei, cel mai plauzibil, din punctul meu de vedere, este dl. Nicușor Dan.

Andrei Pleșu - filozof și scriitor, critic literar și de artă
testimonial image

Nicușor Dan este un om extrem de inteligent, curajos, dar și cu o capacitate de muncă inepuizabilă.

Oana Poenaru - Președinte al Asociației Salvați Bucureștiul

#noulbucuresti

Bucureștiul are acum șansa extraordinară a schimbării și nu trebuie s-o irosească. Îndemn toți bucureștenii să vină la vot, să voteze pentru Noul București și să nu risipească voturile pe candidații fără șanse. Împreună scăpăm de administrația Firea-PSD și construim orașul pe care ni-l dorim!

Ziarul NOUL BUCUREȘTI

Anul 1, Nr. 1, Septembrie 2020

© 2020, Nicușor Dan. Toate drepturile rezervate.